If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Я пак прочети надписа, или по-добре да взема да ти го прочета: "Тъпако, Не Ме Изпреварвай РИСКОВАНО", с малките букви е описано какви хора пътуват отсреща, а явно само първата дума прочиташ. Кой те кара да се влачиш зад камиона? Грешното тълкуване, погледни на снимката каква "хубава" ситуация е визирана.
п.с. А, и все се каня да те питам, грешката в подписа не те ли дразни?
чета аз хубаво...грешката в подписа си е мое дело след преправяне Все пак някъв бастун ли определя кое e рисковано и кое не? За нещо с макс скорост 80 почти всяко изпреварване ще е риск! Подобни изцепки трябва да бъдат санкционирани от закона (КАТ) според мен (надписа визирам).
Трябваше да му кажеш, че си от общински инспекторат или нещо по-плашещо и да очаква акт
Ето и от мен:
Дай 40-50 чашки да си постеля
sigpic
33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа
Сигурно са българи, сигурно прабългарите са дошли от там.
Тц
Македонци саааа ...
Те они са биле и на луната и на марс още по време оно кога е живел Александър Македонски .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
аз досега знаех само за луната, че е македонска, нямат стигане
Иначе ББ до сега да беше ги асфалтирал .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment